ZenseConnect opsætning

Go down

ZenseConnect opsætning

Indlæg by admin on Tors feb 08, 2018 7:34 am

ZenseConnect vil inden for en snarlig fremtid kunne snakke med andre VoiceControl enheder - der skal ikke en ny boks til. Herunder kommer bl.a. Apple’s Siri, Google Home, mf.

Der vil naturligvis være en guide til rådighed ved køb af ZenseConnect til opsætningen. ZenseConnect-enheden fungere ved, at den er mellem-mand for henholdsvis VoiceControl enheden (Pt. Amazon Echo) og såvel Zense Homecontrol. Den kobles op via en netværkskabel, hvor Amazon Echo skal tilkobles éns wifi - og derefter vil de selv finde hinanden.

Når man skal tilgå selve programmeringen af kommandoer du udtaler til Amazon Echo’en, er interface’et meget lig at lave scenarier. Du inkluderer et x antal enheder i ‘scenariet’, vælger hvad de skal gøre, og herefter skriver du (Eco pt kun engelsk) hvad man ønsker kommandoen skal hedde (eksempelvis “kitchen”, “kitchen lights”, eller andet. Derefter gennemfører du en opdatering i Zense HomeControl, hvorefter kommandoen bliver tilgængelig hos VoiceControl enheden.

Desværre kan linket sendt ud i nyhedsmail fra Zensehome ikke leverer til Danmark. Grunden til er, at Amazon har besluttet ikke at levere i lande, hvor de ikke har lavet stemmekontrol tilegnet det lokale sprog. Da efterspørgslen på et produkt som kan udføre de aktioner som ZenseConnect kan har været stor, har vi til trods for dette valgt at udvikle og sætte ZenseConnect på markedet allerede nu. Vi håber meget på, at Amazon integrerer dansk i en nær fremtid.
(citat ZenseHome)

Det er i bund og grund ligegyldigt, hvor man anskaffer sin Echo. Dem der er brugt til test og under udviklingen er anskaffet i Tyskland. Alle indstillinger konfigureres ved opsætningen af Amazon Echo’en, hvor den gerne skal sættes til et engelsk sprog for at fungere med Zensehome. Det skulle gerne være ligegyldigt, om det er version 1 eller 2.


admin
Admin
Admin

Antal indlæg : 5
Join date : 19/11/17
Age : 48

Vis brugerens profil http://zensehome.danskforum.net

Tilbage til toppen Go down

Tilbage til toppen


 
Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum